Ключът към успехите на Асарел-Инвестмънт е стремежа към все по-високи цели и сплотения екип, съчетаващ дългогодишни опитни и млади амбициозни специалисти.

Кариерни възможности/

Как да станете част от нашия екип?

Асарел – Инвестмънт осигурява добри условия, възможности за развитие и пълноценна реализация на специалисти в областите: минно-геоложки науки, електро и машинно инженерство, автоматизация и информационни технологии, икономика и мениджмънт, финансово-счетоводни дейности, управление на човешките ресурси и др.

 

Ако Вие сте утвърден специалист или пък Ви предстои дипломиране в някоя от тези сфери, можете да поддадете своята Автобиография чрез електронната ни форма за кандидатстване.

 

След като получим Вашите документи, ще бъдете включени в активната банка „Резервни кадри” на компанията. Ние ще имаме предвид кандидатурата Ви при бъдещи потребности от специалисти с Вашите образование и квалификация или за участие в ежегодните ни летни стажантски програми.

 

Информираме Ви, че данните, които доброволно ни предоставяте, са лични данни и попадат под специална защита по смисъла на ЗЗЛД. “Асарел – Инвестмънт” ЕАД се задължава да ги съхранява и да не ги разпространява под каквато и да е форма.


Подайте своята автобиография чрез електронната ни форма за кандидатстване

awhCbhLqRceCdjcPQUnn_IMG_0249

Стажански програми/

Да помислим заедно за бъдещето!

Ежегодно, Асарел-Инвестмънт организира и провежда лятна стажантска програма. Програмата е насочена към способни и мотивирани студенти, изучаващи специалности в областта на минно-геоложките науки.

 

Асарел-Инвестмънт предоставя възможности на млади дипломанти за летен платен стаж, придобиване на първоначален ценен практически опит и запознаване с най-добрите производствени и управленски практики на водеща българска минна компания.

 

При интерес към нашите стажански програми моля подайте своята Автобиогрфия чрез електронната ни форма за кандидатстване.

inter

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis

Подайте своята автобиография/

Качете вашето CV *

Вашето име *

Вашия е-mail*

Относно

Съобщение